marți, 24 mai 2011

Nu ma mai judecati. Nu sunteti Dumnezeu. Nu-mi ziceti ce sa fac si ce nu.

Fumatul ie raaau? Nuu, serios? Si eu care credeam ca e bun. Vai, ce teapa mi-am tras! Shoot me. Cred ca sunt 2012381293 oameni care au incercat sa ma invete aceasta "lectie de viata". Ghici ce, STIAM. Gata. Atata timp cat nu fumez un pachet pe zi ca sa grohai ca un  porc cand merg pe jos un metru, n-o sa mor la 30 de ani de tuberculoza.

Continuand... de ce va place asa de mult sa ma judecati? O sa va dovedesc intr-o zi ca nu sunt eu veriga slaba. Si n-o sa va placa. Si, da, ma simt aiurea cand va uitati urat la mine si ii ziceti aluia de langa voi "hiiii. ia uite-o! are blog!". So what? Sa va reaminteeesc... N-am facut blogul ca sa aveti voi subiect de barfa. L-am facut pentru ca e singurul mod prin care uit de toate chestiile naspa din tipul zilei si debitez lucruri frumoase. Si, da, cand am declarat in o mie de moduri cat de mult il iubesc, am facut-o pentru mine, nu ca sa faceti voi misto de asta.

Si nu imi mai bagati pe gat fazele cu "fumatul iti distruge plamanii si alcoolul iti distruge fiacatu'", ca am stiut de la bun inceput in ce ma bag.

Hai, ca m-am si enervat. Ma duc sa invat pentru teza.

2 comentarii: